Patrick Stewart in Nederland

Daarna was het tijd voor de photoshoot sessie, iets waar Patrick beduidend minder zin in had, ook vond ik de belichting op de plaatsen erg slecht, heb daarom ook maar 1 goede foto kunnen maken. Gelukkig heb ik buiten, waar hij de fans te woord stond (voor maar 10 minuten, wat ik persoonlijk wel erg weinig vind) wel leuke foto's kunnen maken. Hij kwam op een podium te staan waar iedereen omheen was gaan zitten en hij vertelde wat over Star Trek en uiteraard de DVD box. Als laatste voordat hij weer naar binnen ging melde hij dat hij in Juni gaat beginnen met de opnames voor X2, de 2e X-men film. Daarna werden er nog kaarten met handtekeningen van Patrick uitgedeeld door Willem Goverde van Paramount. Ik heb er zelf gelukkig eentje kunnen bemachtigen, want het was net alsof er gratis eten werd uitgedeeld.

Al met al was het voor mij een geslaagde dag, heb een van mijn grote idolen ontmoet en een vraag mogen stellen. En ook als klap op de vuurpijl nog een kaart met handtekening en natuurlijk de herinnering aan deze dag.

Tenslotte wil ik via deze weg ook nog bedanken de mensen van Paramount en met name Willem Goverde en Anne van der Deijl voor het regelen dat ik aanwezig mocht zijn namens Fok.nl en hopelijk tot de volgende keer!

Meer foto's: http://www.starbase01.com/Picard