FOK! Wat een weer: deze keer in het noorden kans op een bui

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goede morgen!

Vanochtend komt de zon steeds meer tevoorschijn en in het westen en noorden komt er een enkele bui voor. De wind is zwak tot matig en komt uit een zuidwestelijke richting.

Vanmiddag zijn er perioden met zon met landinwaarts enkele buien, vooral in de noordelijke helft van het land. In het uiterste noordoosten is een enkele klap onweer niet geheel uitgesloten. De maximumtemperatuur ligt tussen 16°C in het noorden tot rond 19°C in het zuidoosten. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig.

Vanavond zijn er opklaringen. Het (noord)oosten maakt eerst nog kans op een bui, voor de rest blijft het droog. Er staat weinig wind.

Komende nacht begint droog en landinwaarts ontstaat er hier en daar mist. In de tweede helft van de nacht kan er in het westen een bui van zee binnentrekken. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het oosten tot 8°C langs de kust. Er staat nagenoeg geen wind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!   

               

De Zeelandbrug van begin tot eind. (Foto: Pukeko)
De Zeelandbrug van begin tot eind. (Foto: Pukeko)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.