Only Murders seizoen 3 krijgt lijst nieuwe acteurs

Het derde seizoen van de populaire Disney+-serie Only Murders in the Building is momenteel in productie. Fans kunnen uitkijken naar de terugkeer van vertrouwde gezichten, zoals Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short, maar ook een aantal opvallende nieuwkomers.

Eén van de grootste verrassingen is de toevoeging van niemand minder dan Meryl Streep aan de cast. Aan het einde van seizoen 2 werd tevens onthuld dat Marvel-acteur Paul Rudd de rol van het meest recente moordslachtoffer op zich zal nemen. Naast deze grote namen zijn er ook enkele andere nieuwkomers aangekondigd.

Jeremy Shamos (The Gilded Age, Better Call Saul), Linda Emond (Lodge 49, Death and Other Details) en Wesley Taylor (Spongebob Squarepants: The Musical, Difficult People) zijn toegevoegd aan de cast. Deadline meldt dat Don Darryl Rivera (Let the Right One In), Allison Guinn (The Marvelous Mrs. Maisel) en Gerald Caesarto (Dear Evan Hansen) eveneens hun opwachting zullen maken in het derde seizoen.

Hoewel de personages van de nieuwe acteurs nog niet bekend zijn, zullen ze ongetwijfeld een interessante bijdrage leveren aan het verhaal. Fans zullen nog even geduld moeten hebben; de releasedatum van seizoen 3 van Only Murders in the Building is nog niet bekendgemaakt.