Verstappen onthult nieuwe helm

Komend jaar zal Max Verstappen als wereldkampioen Formule 1 met het nummer 1 op zijn Red Bull-bolide rijden en ook zijn helm zal er iets anders uit zien dan afgelopen seizoen. Eerder vandaag onthulde de Nederlander het ontwerp van zijn helm voor komend seizoen. Opvallend zijn de gouden accenten en de ster die zijn gewonnen wereldtitel symboliseert.

"Zoals je kunt zien, zit er wat meer goud in. Zelfs de tekst ‘gives you wings’ is goudkleurig, dat ziet er erg gaaf uit. De leeuw bovenop is nu volledig goud en natuurlijk heb ik nu nummer één, op de spoiler achterop", zo vertelt de Red Bull-coureur, zo lezen we op Verstappen.nl. "Ik heb besloten het design niet te veel aan te passen, maar om de kleuren wat aan te passen: de delen die voorheen rood waren, zijn nu helemaal goud. We hebben wat details verbeterd. Ik heb ook gevraagd om een kleine ster toe te voegen op de achterkant, voor mijn kampioenschapstitel. Met alle kleine verbeteringen en het goud, vind ik dat mijn 2022 helm er cool uitziet. Ik hoop jullie ook!"

Over enkele weken zal Red Bull Racing de nieuwe auto voor 2022 onthullen in aanloop naar de eerste officiële testdagen in Barcelona.