Apex Legends viert feest met Holo-Day Bash 2020

Apex Legends komt alvast in kerststemming met een tijdelijk Holo-Day Bash-evenement, dat loopt vanaf vandaag tot 4 januari. Dit jaar vieren ze feest met de terugkeer van de tijdelijke Winter Express-modus en de introductie van nieuwe cosmetische winteritems.

Het evenement bevat:

  • de terugkeer van de tijdelijke modus: Winter Express. De trein is terug in World’s Edge voor Winter Express, en deze keer is het niet het enige voertuig dat in de vallei afdaalt; er vliegen ook nieuwe bevoorradingsschepen uit Kings Canyon rond de bevroren explosie op de grond. Daarnaast zorgt Derailment, een nieuw treinstation, voor meer variatie met flankeermogelijkheden vanwege de unieke rotatie. Al deze wijzigingen resulteren in een aanzienlijke verkorting van de lange respawn-tijden tussen ronden die spelers vorig jaar plaagden.
  • de Holo-Day Bash van dit jaar bevat een beloningenpad met gloednieuwe unlockables: nu verkrijgbaar t/m 4 januari. Spelers kunnen beloningen verdienen, zoals Horizons Epic Absolute Zero-skin, door eenvoudigweg het spel te spelen.
  • elke week (tot 4 januari) heeft de direct purchase shop een nieuwe actie, inclusief nieuwe Loba, Revenant en Spitfire Legendary skins. Naast de terugkerende tijdelijke kerstskins kunnen spelers nieuwe skins kopen die hun debuut maken op dit evenement, zoals Loba's Crystalline Perfection.