Uitslag Fortuna Sittard - sc Heerenveen

sc Heerenveen heeft ook de tweede wedstrijd in de eredivisie gewonnen. Onder aanvoering van spelmaker Joey Veerman én afmaker Henk Veerman won Heerenveen bij Fortuna Sittard: 1-3.

sc Heerenveen liep in de eerste helft al uit naar een 0-3 voorsprong. Na voorbereidend werk van Veerman en Veerman maakte Oliver Batista Meier na een kwartier spelen de openingstreffer. Joey Veerman maakte vanaf de penaltystip de 0-2 en niet veel later maakte Henk Veerman een prachtige 0-3.

In de tweede helft viel Heerenveen terug in de tweede helft en kreeg Fortuna meerdere kansen, maar pas halverwege de tweede helft maakte Sebastian Polter via een kopbal de 1-3 en daar zou het ook bij blijven, waardoor Heerenveen zes punten heeft uit twee wedstrijden, terwijl Fortuna voorlopig op nul punten blijft staan na twee wedstrijden.

Fortuna Sittard

1 - 3

sc Heerenveen

73' Polter    15' Batista Meier
 29' J. Veerman (pen)