FOK! Wat een weer: minder mooi

Goeiedag!

Daar ben ik weer! Op zich wel weer een prima dagje gisteren. Dat zei ik eergisteren geloof ik ook al. Het weer zat een beetje op slot de laatste dagen, maar er komt weer een verandering aan. Gisteren viel het nog mee. Er was een afwisseling van wolkenvelden en zonnige momenten. Rond 19.00 was het zelfs vrij zonnig hier. Uit de dikkere bewolking viel hier en en daar een spat regen, maar dat stelde niets voor.

Afgelopen nacht nam de bewolking weer toe en later kon daar ook wat regen uit vallen. Het was een vrij zachte nacht met minima rond de 13 a 14 graden.

Vandaag is er dan veel bewolking en in de ochtend valt er in het westen af en toe regen. Dit trekt geleidelijk naar het oosten toe en kan dan ook wat actiever worden. Een enkele onweersklap sluit ik in het oosten dan ook niet uit. Tegen die tijd is het in het westen alweer droog geworden en klaart het ook op. Zeker langs de kust klaart het zelfs breed op. Het wordt aan zee een graad of 19, maar in het binnenland komen we nog boven de 20 graden uit. Op de warmste plekken kan het zo'n 23 graden worden. Er staat een matige westelijke wind. 

Op zaterdag houden we het ook niet droog met een afwisseling van zon en enkele buien. Het is echter niet koud met gemiddeld gezien zo'n 22 graden.

Tot morgen maar weer boerenburgers en buitenlui!  

Meer weer op FOK!

Hooien in de polder (Foto: KlapMongeaul)
Na alle regen was het de laatste dagen prima weer in de omgeving van Eemnes om te hooien. (Foto:KlapMongeaul)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.