Man opgepakt die tijdens ruzie wild om zich heen steekt

Zondag 23 februari is een 31-jarige man uit Eindhoven aangehouden voor een steekincident op de Karel de Grotelaan in Eindhoven. Bij het incident raakten twee mannen en de verdachte gewond. De verdachte is aangehouden en zit vast voor verhoor. De recherche doet onderzoek naar het incident en is op zoek naar getuigen en beelden.

Rond vier uur in de middag ontstond er een ruzie tussen een man en een groep van vier personen. Tijdens de vechtpartij die daarop volgde, haalde de man plotseling een steekwapen tevoorschijn. Daarmee maakte hij slaande bewegingen naar de groep. Een 20-jarige man uit België raakte daarbij gewond. Toen een 23-jarige passant uit Eindhoven wilde ingrijpen, raakte ook hij gewond. Uiteindelijk greep een particuliere beveiliger die in de buurt was in. Hij wist de man in bedwang te houden totdat agenten ter plaatse waren en hem meenamen. Op het politiebureau aangekomen, bleek ook hij gewond te zijn.

Zowel de twee slachtoffers als de verdachte zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De slachtoffers zijn inmiddels weer thuis. De verdachte zit vast voor verhoor. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.