The Joker maakt geen grappen in Mortal Kombat 11

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11- gameplaytrailer uitgebracht waarin The Joker wordt onthuld

Normaal terroriseert de beruchte clown de straten van Gotham City, maar nu is hij de meest recente strijder die wordt toegevoegd aan Mortal Kombat 11 op 28 januari, als onderdeel van de vroegtijdige toegangsperiode voor Kombat Pack-bezitters. Bezitters van het Kombat Pack krijgen die dag ook toegang tot nieuwe DC-personageskins, waaronder 'Time Lord van Apokolips' Geras en het DC Elseworlds-skinpakket, met de snode 'Darkest Knight' Noob Saibot, het reptiel 'Killer Kroc' Baraka en de slanke 'Katwoman van Outworld' Kitana.

De nieuwe personages die naar Mortal Kombat 11 komen via het Kombat Pack zijn The Joker (28 januari vroegtijdige toegang) en Spawn (17 maart vroegtijdige toegang), naast de iconische Terminator T-800 (nu beschikbaar), Nightwolf (nu beschikbaar) en Shang Tsung (nu beschikbaar). Spelers kunnen het Kombat Pack kopen als onderdeel van de Mortal Kombat 11 Premium Edition voor € 99,99 of afzonderlijk voor € 39,99. Alle DLC-personages en extra personage-skins zijn afzonderlijk verkrijgbaar na de vroegtijdige toegang van één week.

Bovendien kunnen alle spelers nieuwe beloningen in de wacht slepen tijdens een Tower-evenement in de Towers of Time-modus ter ere van het Chinese Nieuwjaar. Dit in-game evenement is van 23-27 januari beschikbaar en bevat een drievoudige volhardingsstrijd met feestelijke aanpassingen, waaronder een ceremoniële trommel, lampionnen en vuurwerk, rode enveloppen, ratten (vanwege het 'Jaar van de Rat') en de symbolische Chinese draak en parel. Tot slot is het zevende seizoen van de seizoensklassementsmodus Kombat League in Mortal Kombat 11 begonnen. Alle spelers kunnen vanaf nu tot 11 februari deelnemen aan het Seizoen des doods.