Nightwolf hakt er op los in Mortal Kombat 11

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11-gameplaytrailer uitgebracht met Nightwolf, het volgende speelbare personage dat beschikbaar is vanaf 13 augustus voor bezitters van de Kombat Pack. Hij komt een week later beschikbaar voor spelers die hem afzonderlijk willen kopen.

Nightwolf, geboren als Grey Cloud, is een indiaan toegewijd aan het grotere goed en gekozen door de Grote Geest om de kampioen en beschermer van de Makota-stam te worden. Naast zijn kenmerkende tomahawkzwaai, beschikt Nightwolf over buitengewone magie waarmee hij wapens kan manifesteren gemaakt van de energie van geesten.

Nightwolf is de nieuwste aanvulling op de lijst van speelbare vechters in Mortal Kombat 11 als onderdeel van het Kombat Pack, naast de al uitgebrachte Shang Tsung komen er nog Sindel, Spawn en twee gastpersonages die op een later tijdstip zullen worden aangekondigd. Naast één week vroegtijdige toegang voor Nightwolf, ontvangen Kombat Pack-bezitters het Klassic Arcade Fighter Skin Pack met Jax, Kung Lao en Kano, naast de nieuwe War Games Sonya Blade-skin.

Spelers kunnen het Kombat Pack kopen als onderdeel van de Mortal Kombat 11 Premium Edition voor € 99,99 of afzonderlijk voor € 39,99. Alle DLC-personages en extra personageskinpakketten zijn afzonderlijk verkrijgbaar na de vroegtijdige toegang van één week.

Daarnaast is het nieuwe seizoen van de Kombat League nu live voor Mortal Kombat 11, waarin spelers in een modus met doorlopende ranglijst kunnen strijden tegen andere online strijders om exclusieve beloningen met Kronika-thema te winnen in het “Season of Time”.