NFL: Trubisky schittert en speelt Bears langs Cowboys

In de NFL hebben de Chicago Bears en de Dallas Cowboys tijdens Thursday Night Football een prima duel afgeleverd. Dat was een beetje eenzijdig, hoewel de Cowboys aan het einde nog een klein beetje in de buurt kwamen.

Dallas mocht de wedstrijd openen en bekroonde de eerste drive gelijk met een touchdown voor Ezekiel Elliott. In het tweede kwart sloegen de Bears al snel terug: quarterback Mitchell Trubisky bediende Allen Robinson voor een touchdown, wat hij kort voor halftime nog eens herhaalde. Bij de tweede dacht linebacker Jaylon Smith dat hij een interception te pakken had, maar hij en Robinson vingen de bal gelijktijdig en dat betekende dat de Bears een touchdown scoorden.

In het derde kwart was het Anthony Miller die een 14-yard touchdown pass ontving van Trubisky, wat voor 24-7 zorgde. Al na een paar tellen in het vierde kwart bracht Elliott weer wat hoop bij Dallas met een touchdown, maar anderhalve minuut later werd dat tenietgedaan: Trubisky rende de bal zelf de endzone in vanaf 23 yards. Een pass van Cowboys-quarterback Dak Prescott op Amari Cooper en een late field goal voor Dallas zorgden voor de 31-24 eindstand.

Bears - Cowboys (Bron: YouTube)