NHL: Indrukwekkende comeback helpt Flames langs Flyers

De ijshockeyers van de Calgary Flames hebben thuis met veel pijn en moeite een overwinning geboekt. De Philadelphia Flyers werden na overtime met 6-5 verslagen in de Scotiabank Saddledome.

Sam Bennett bracht de Flames in de eerste periode op voorsprong, maar Travis Sanheim tekende na 52 seconden in de tweede periode voor de gelijkmaker. Vijf minuten later ging het los: in twee minuten en elf seconden bracht Mark Giordano de Flames op voorsprong, waarna James van Riemsdyk, Sean Couturier en Dale Weise de boel omdraaiden: 2-4. Sean Monahan was vervolgens nog trefzeker voor de Flames, maar Couturier vergrootte de Flyers-voorsprong in de derde periode weer.

Het leek dan ook een nederlaag te worden voor de Flames, maar een goede minuut voor tijd trof Rasmus Andersson doel: 4-5. Daar leek het dan toch écht bij te blijven, tot Monahan met zeven seconden op de klok de gelijkmaker scoorde, waarna Johnny Gaudreau in overtime de Flames alsnog de winst bezorgde.