Slachtoffers steekincident buiten levensgevaar

De slachtoffers van het steekincident aan het Johanna Westerdijkplein in Den Haag zijn alle drie ernstig gewond maar op dit moment buiten levensgevaar. Het rechercheonderzoek naar het incident is in volle gang. De recherche is op zoek naar mensen die camerabeelden hebben van het incident.

Een 31-jarige man uit Den Haag verwondde zaterdagmiddag 5 mei in de omgeving van het Johanna Westerdijkplein in totaal drie mensen met een mes. Bij zijn aanhouding werd hij door de politie in zijn been geschoten.

Beelden
Op social media circuleren filmpjes die door getuigen zijn gemaakt. In verband met het onderzoek krijgt het rechercheteam graag de beschikking over deze beelden. Dan kunnen beelden van vlak voor, tijdens of direct na het steekincident zijn. Mensen met beelden kunnen deze uploaden via het tipformulier op Politie.nl.

Slachtofferhulp
Door Slachtofferhulp Nederland zijn zaterdagmiddag getuigen van het steekincident opgevangen. Mensen die nog geen contact hebben gehad met Slachtofferhulp maar wel behoefte hebben aan opvang, kunnen contact opnemen met de politie via nummer 0900-8844.

Update:

Tweet met video toegevoegd