'Tom Sizemore betastte 11-jarige op filmset'

Er is een nieuw misbruik-schandaal in Hollywood. Tom Sizemore is in 2003 van de set van de film Born Killers (alternatieve titel: Piggy Banks) weggestuurd, omdat hij het kruis van zijn 11-jarige medespeelster betast zou hebben, aldus The Hollywood Reporter. De nu 26-jarige actrice, die anoniem wil blijven, zoekt nu opeens alsnog gerechtigheid voor deze daad.

Sizemore zou tijdens een scène waarin het meisje bij hem op schoot moest zitten, zijn hand over haar vagina hebben laten gaan en zelfs zijn vinger in haar hebben gebracht. De ouders van het kind lichtten hierop de casting director in, die Sizemore confronteerde met het verhaal. Hoewel hij het ontkende, werd hij toch van de set verwijderd. The Hollywood Reporter sprak met meerdere mensen die destijds betrokken waren bij de film en volgens hen gingen er veel geruchten rond over het wegsturen van de acteur. Zo was hij vaak onder invloed van drank en drugs en gedroeg hij zich vaak onmogelijk.

Hoewel de ouders van het meisje de politie inlichtten, deden ze geen aangifte. Een paar maanden later kwam Sizemore weer op de set om de opnames af te maken. Het incident bleef in de doofpot, tot nu. De vrouw heeft een advocaat in de arm genomen om juridische actie te ondernemen tegen de acteur, maar ook tegen haar vader en moeder.

Stephen Rice, de agent van Sizemore reageerde als volgt. "Onze positie is: geen commentaar."

Tom Sizemore betastte 11-jarige op filmset
'Tom Sizemore betastte 11-jarige op filmset' (Foto: BuzzE)