Giel Beelen in tweede editie The Roast

Giel Beelen is de volgende hoofdgast van de Nederlandse editie The Roast of... van Comedy Central. Gordon zat eind 2016 in de eerste editie van de show.

Giel: "Ik vind het onwijs top en een hele grote eer. Het is te gek dat Comedy Central het lef heeft gehad om de traditie te starten om elk jaar een Roast te houden en ik ben heel trots dat ik de tweede Roastee ben die plaats mag nemen op die erestoel."

In het programma worden beroemdheden geconfronteerd met gênante momenten en hun opvallende eigenschappen. Aan het einde van de show mag Giel zelf reageren op de vlijmscherpe grappen. Binnenkort maakt de zender bekend welke grappenmakers plaatsnemen in het panel en wie hun roastmaster wordt, die als taak krijgt de avond in goede banen te leiden. Vorige keer was dat Jörgen Raymann.

"In Giel Beelen zien wij de ultieme kandidaat voor deze tweede editie. Hij zoekt grenzen op maar gaat er des te vaker overheen'', zegt Judith Peters van Comedy Central. In internationale edities van de show zaten Rob Lowe, Justin Bieber, Donald Trump, James Franco en Charlie Sheen.

The Roast of Giel Beelen is te zien op woensdag 13 december om 20.30 uur.

Giel Beelen in tweede editie The Roast
Giel Beelen in tweede editie The Roast (Foto: BuzzE)