Lamprou: "In achterhoofd bezig met transfer"

Kostas Lamprou steekt in geweldige vorm bij Willem II. De keeper is bezig aan zijn laatste maanden in Tilburg en overdenkt dus ook zo nu en dan zijn toekomst.

Lamprou zegt interesse te genieten van een aantal clubs. "Maar op dit moment is er nog geen enkele club concreet", zei hij zaterdagavond tegen FOX Sports, na het competitieduel met FC Groningen (1-1).

Lamprou hoopt op 'een mooie club'. Jurgen Streppel, de voorgaande seizoenen zijn trainer bij Willem II, werkt tegenwoordig bij sc Heerenveen en heeft nooit onder stoelen of banken gestoken Lamprou hoog te hebben zitten. Streppel belde hem nog niet.

"Nee, ook Streppel heeft nog niet gebeld en ook niet geappt", zegt Lamprou. "Hij heeft aangegeven dat hij een fan van me is. Dat zijn fantastische woorden voor mij, zeker van een ex-trainer. In m'n achterhoofd ben ik wel bezig met een transfer. Nu wil ik gewoon Willem ll helpen om zo hoog mogelijk te eindigen." Het liefst blijft de Griek in de Eredivisie. "Ik zou niet weten welke clubs ik kan noemen. Er zijn genoeg mooie clubs in Nederland."