Cara Delevingne struint naakt door het bos

Ter voorbereiding voor haar rol in de superheldenfilm Suicide Squad heeft Cara Delevingne naakt rondgelopen in een bos. Dat vertelt het 23-jarige model aan het W Magazine.

"Ik ontmoette de regisseur, David Ayer, in een hotel in Londen op een donkere en stormachtige avond. Hij vertelde mij niets over de film. In plaats daarvan liet hij mij foto's zien van bijzondere, verlichte, sterke, maar slechte vrouwen. We spraken over verslaving en mentale aandoeningen, dingen die ik erg interessant vind", begint Cara.

De eerstvolgende keer dat ze Ayer zag, moest ze een scène uit het toneelstuk Who's Afraid of Virginia Woolf voorlezen. "Op de een of andere manier werd ik woest tijdens de scène. Ik had in geen jaren zulke woede gevoeld. En toen kreeg ik de rol." Er was nog steeds geen script voor Suicide Squad. In plaats daarvan kreeg Cara een vreemd verzoek. "David vroeg mij om een bos te vinden en bij volle maan naakt door het bos te lopen met mijn voeten in de modder. En dat deed ik. Er was geen volle maan, maar ik huilde als een wolf. Het zou grappig zijn geweest als iemand mij had gezien."

Delevingne onthult in het interview ook dat ze als kind 'geobsedeerd was met bloed en de dood'. "Dit klinkt heel duister, maar mijn vroegste herinnering is dat ik mezelf sneed. Ik deed alsof ik mij scheerde, net als mijn vader. Een keer smeerde ik scheerschuim op mijn gezicht, ik pakte het scheermes en bewoog het langs mijn vinger toen ik het topje er bijna afsneed."

Cara Delevingne struint naakt door het bos
Cara Delevingne struint naakt door het bos (Foto: BuzzE)