Stones hebben geen sympathie voor Trump

Je kunt niet altijd krijgen wat je wilt. The Rolling Stones zongen het al in 1969 en hadden woensdag precies dezelfde boodschap voor Republikeins presidentskandidaat Donald Trump. "The Rolling Stones hebben nooit toestemming gegeven aan de Trump-campagne om hun nummers te gebruiken en hebben verzocht hier onmiddellijk mee te stoppen", aldus een woordvoerder van de band.

Het nummer 'You can't always get what you want' schalde dinsdag minstens vier keer door de boxen voordat Trump het podium betrad in Carmel in de staat Indiana, waar hij de voorverkiezingen overtuigend won en zijn overgebleven rivalen voor de Republikeinse kandidatuur op de knieën kreeg.

Trump kreeg eerder dit jaar een soortgelijk bericht van zangeres Adele, die er ook niet van was gediend dat de vastgoedmagnaat die president wil worden haar muziek gebruikte. Het had weinig effect: twee dagen na de klacht was haar nummer Skyfall te horen bij een campagnebijeenkomst van Trump. De band R.E.M. heeft zich ook al eens van hem gedistantieerd.


Rolling Stones - You Can´t Always Get What You Want (Video: YouTube)

Stones hebben geen sympathie voor Trump
Stones hebben geen sympathie voor Trump (Foto: BuzzE)