Trump heeft ook geen toestemming van Stones

Ook The Rolling Stones hebben nooit hun goedkeuring gegeven voor het gebruik van hun nummers bij campagnebijeenkomsten van Donald Trump. Het zijn de zoveelste artiesten die dit overkomt.

"Trump heeft nooit toestemming gevraagd voor het gebruik van de nummers", laat een woordvoerder van de rockband weten aan The Daily Beast. Trump gebruikt maar liefst drie nummers van The Stones: You Can't Always Get What You Want, Sympathy for the Devil en Brown Sugar. Vooral het laatstgenoemde lied lijkt bijzonder ongepast voor een politieke campagne, aangezien het onder meer over slavernij en verkrachting gaat.

Maar het lijkt Trump juist om de controverse te doen. "Hoe ongeschikter voor een politiek evenement hoe beter", zei een campagnevrijwilliger van Trump eerder tegen The New Yorker. De steenrijke zakenman die hoopt de presidentskandidaat voor de Republikeinen te worden, stelt zijn eigen playlist samen. 50 minuten voordat Trump opkomt, krijgt het publiek dus de muziekkeuze van de opmerkelijke politicus te horen.

Hier zit ook muziek van Adele bij. De Britse zangeres liet eerder weten hier absoluut niet blij mee te zijn. Het is onduidelijk of zij hier iets aan kan doen.

Trump heeft ook geen toestemming van Stones
Trump heeft ook geen toestemming van Stones (Foto: BuzzE)