FOK! Wat een weer: geen weer

Maar wel een weerbericht natuurlijk! Er valt weinig anders te melden dan de afgelopen dagen: afgelopen avond en nacht waren bewolkt en van tijd tot viel er wat regen. Deze trend zet zich ook vandaag door, de zon zal zich nauwelijks tot niet laten zien. Bij een zwakke wind uit het noordoosten blijft de temperatuur schommelen tussen de tien en de twaalf graden. Maandag draait de wind naar het oosten. De aanvoer van de warmere zeelucht zorgt ervoor dat de temperatuur voorlopig stabiel blijft. De rest van de week blijft het wisselvallig. 

Onderstaande fotos kreeg ik van een goede vriend uit Rotterdam. Op de bovenste foto staat Koningshavenbrug De Hef en op de onderste foto de Spoorweghavenbrug

Koningshavenbrug De Hef
Koningshavenbrug De Hef

Spoorweghavenbrug
Spoorweghavenbrug

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1922 werd de BBC (Britisch Broadcast Company) opgericht. De publieke omroep van het Verenigd Koninkrijk is één van de oudste zendgemachtigden ter wereld. 

* In 2005 werd de eerste Big Brother Baby geboren in het Big Brother huis. Ook op FOK! was er veel te doen over Big Brother (en de baby). Wie er op terugzoekt zal voorlopig even wat te lezen hebben. 

*in 1914 vond de slag om De IJzer plaats. De Slag om de IJzer was een veldslag in de Eerste Wereldoorlog die begon op 18 oktober en eindigde op 31 oktober 1914.