Een goeie papa neukt amper

Beter begin je als man helemaal niet aan kinderen, en als je eraan begint, ga dan vooral geen leuke dingen met ze doen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een lieve, betrokken papa hem amper nog omhoog krijgt.

Het was al langer bekend dat het testosteronniveau van vaders flink lager ligt dan dat van kinderloze mannen, maar een studie van de Emory University in Atlanta maakt het nog droeviger dan het al was. Volgens dit onderzoek blijkt namelijk dat een zorgzame pappie nog een stuk minder geil is dan een vader die alleen op zondag het vlees komt aansnijden. Ook zijn de kloten van een brave huisvader een stuk kleiner.

Het is overigens niet zo dat mannen zonder ballen liever zijn voor hun nageslacht. Nee, want uit deze studie blijkt namelijk dat hun testosteronniveau keldert nadat ze een lieve papa zijn geworden.

Daarbij zijn kinderen ware sekskillers. Heb je net een kloppende roede en wil je je milf aan je paarsgepunte lans rijgen, begint een van de koters een keel op te zetten. Weg geile bui!

Noot van de schrijver aan zijn vrouw: pas jij voortaan op de kinderen, lieverd? Dan laat ik je voortaan weer alle hoeken van de kamer zien!