Betere seks? Ga fietsen!

Eindelijk is boven water gekomen wat je moet doen om beter te kunnen presteren tussen de lakens. De gouden tip is: laat de auto vooral staan, en neem de fiets! Uit een Brits onderzoek is namelijk gebleken dat een rondje op je stalen ros bijdraagt aan een beter seksleven.

Zelf zijn wij als Nederlanders een echt fietsvolkje, maar de Britten moeten er weinig van hebben. Om de bevolking aldaar op een tweewieler te krijgen, is men een aparte campagne begonnen. In het kader van de 'Cycle to Work Day'-campagne, heeft men onderzoek gedaan naar het gelukzaligheidsgevoel van fietsers.

Maar liefst 89 procent van de 2500 ondervraagden geeft aan dat na het werk naar huis fietsen hen helpt de werkdag achter zich te laten. Daar blijft het echter niet bij. Twee derde geeft namelijk aan dat de relatie met hun partner is verbeterd sinds zij hun stalen ros bestijgen. En nog eens 39 procent bekent dat ze meer energie hebben om na het werk van bil te gaan.

De Britse overheid hoopt dat haar onderdanen op 4 september massaal de fiets pakken naar hun werk. Doel is om in 2021 meer dan een miljoen Britten dagelijks op de fiets naar hun werk te krijgen.

Best wel geil, dat fietsen...