Vrouwen staan massaal droog om WK

Voetbalhatende mannen kunnen de komende weken flink hun slag slaan bij bezette vrouwtjes. Laatsgenoemden staan namelijk massaal droog dit WK. Menig man kijkt de komende tijd liever naar voetballende kerels en ballen dan dat zij lekker van bil gaan met hun vrouw.

Uit een onderzoek onder tweeduizend mannen, dat werd uitgevoerd in opdracht van Durex, blijkt dat maar liefst twee op de vijf mannen seks de komende afzweert. Zij kijken liever tot diep in de nacht voetbal.

De mannen die wel zijn te porren voor een potje stoeien in de slaapkamer, maken zich er met een jantje-van-leiden vanaf. Maar liefst 42 procent van de rampetampers propt hem snel even naar binnen, stoot een paar keer en gaat dan weer voetbal kijken. Nog eens 37 procent laat hun vriendin wel alle hoeken van de kamer zien, maar dan alleen als de tv tijdens de seks aan blijft op het voetbalkanaal.

Ruim een kwart van de mannen gaat echter nog veel verder. Terwijl zij de vrouw op hun spermaspeer laten balanceren, zitten zij aan de wedstrijd te denken. Weer eens wat anders dan de buurvrouw, zullen we maar zeggen.

Uw verslaggever is uiteraard goed voorbereid en heeft wel aan vrouwlief gedacht. Hij heeft haar namelijk onlangs een vibrerend eitje cadeau gedaan. Met afstandsbediening, dat dan weer wel...