Cheaters in Titanfall krijgen eigen servers

Last van cheaters in Titanfall? Geen paniek, Respawn Entertainment is actief bezig het aantal cheaters naar beneden te halen. Ben je zelf een cheater? Ook geen paniek, je zal kunnen blijven spelen, maar wel enkel met andere cheaters.

Sinds 21 maart worden er actief bans uitgedeeld aan cheaters. Het systeem FairFight herkent cheaters en haalt ze uit de normale matchmaking. Vervolgens worden deze cheaters geplaatst in een matchmaking-systeem waar enkel andere cheaters inzitten. Zo kunnen zij de game blijven spelen, maar hebben de mensen die het spel op normale wijze spelen geen last van cheaters.

Respawn Entertainment beschrijft het systeem als volgt: ''You can play with other banned players in something that will resemble the Wimbledon of aimbot contests. Hopefully the aimbot cheat you paid for really is the best, or these all-cheater matches could be frustrating for you. Good luck.'' Ze geven nog wel de waarschuwing dat als je in een party zit met een cheater ook jij een ban krijgt. Dit is tijdelijk, want als je de party verlaat zal je weer een un-ban krijgen. Je bent dus gewaarschuwd.

Titanfall is beschikbaar voor pc. De Xbox 360-versie komt 11 april. De Xbox One versie moeten wij nog op wachten, maar is wel al te koop in andere landen.

Titanfallcheats