Juf met tienermeisjes naar parenclub

In Turijn moest maandag ene Sabrina Z. voor de rechter verschijnen. De 36-jarige lerares heeft namelijk twee scholieres, waarvan eentje minderjarig, meegenomen naar een parenclub.

Het vergrijp vond plaats in juni 2010. Sabrina was destijds docente op een school in het Italiaanse Ivrea. Het leek de kinky juf wel een tof idee om twee van haar pupillen mee te nemen naar een swingersclub.

En dus toog de lerares met de tienermeisjes naar een parenclub. Michele, die ook moest getuigen, was zo tof om hen naar de sekstent te brengen. Deze 46-jarige man heeft verklaard niet te hebben geweten dat de meisjes te jong waren.

Eenmaal binnen gingen de tienermeisjes los. Zij lagen 'innig verstrengeld op de bank', zo blijkt uit de rechtszaak. Na de seks droeg Sabrina een van de scholieres op het hart vooral niets te zeggen over het uitstapje.

Uiteindelijk lekte het intieme onderonsje toch uit. De rector stapte naar de politie en heeft de docente de zak gegeven. Indien schuldig bevonden, kan de geile juf voor maximaal vijf jaar achter tralies belanden.