Jochie (14) bezwangert juf van 36

Hoe jong hij ook nog maar is, een veertienjarig ventje uit de Poolse stad Kalisz is nu al toegetreden tot een select groepje eindbazen. De scholier heeft namelijk zijn 36-jarige lerares zwanger gemaakt.

De opmerkelijke relatie tussen de geile juf en haar leerling lekte vorig jaar oktober uit nadat een lokale krant was getipt over de affaire. Hierop stelde het Openbaar Ministerie een onderzoek in.

Enkele weken geleden schonk de brunette het leven aan een gezonde spruit. De jonge knul was bij de bevalling aanwezig. Omdat hij ouder leek dan zijn leeftijd deed vermoeden, rook het ziekenhuis geen lont.

Pas geworpen draaide de politie de duimschroeven bij de docente aan. Direct bekende zij een seksrelatie te hebben met haar leerling en dat hij de vader van haar kind is. Ook de knaap zelf bekende met gepaste trots. Desondanks wilde het OM alsnog een DNA-onderzoek laten uitvoeren.

De uitslag van de test heeft deze week aangetoond dat de scholier inderdaad de vader is. De juf moet nu voor de rechter verschijnen wegens 'het hebben van geslachtsgemeenschap met een persoon jonger dan 15 jaar oud'. Zij kan maximaal voor twaalf jaar achter tralies belanden. De journaliste die het balletje aan het rollen heeft gebracht, is beloond met de twijfelachtige titel 'Hyena van het jaar'.