Puber naait bloedmooie juf van 34

Het 'geile juffen'-bericht van vandaag neemt ons mee naar Davis, een idyllisch plaatsje in de Amerikaanse staat Utah. Waar in de meeste berichten een bronstige puber een lerares te grazen neemt waar menigeen nog zijn hond van zou aftrappen, is de juf in dit verhaaltje bloedmooi. Desondanks is de 17-jarige jongen in kwestie geen baas, want hij naaide Brianne Land Altice nogmaals door naar de politie te stappen.

De 34-jarige blondine begon haar carrière negen jaar geleden op een basisschool. In augustus vorig jaar kon Altice op Davis High School aan de slag als lerares Engels. Begin dit jaar sloeg de vonk over tussen haar en de hitsige puber, die toen slechts 16 jaar jong was.

Tussen januari en 30 september reeg de knaap de mooie juf driemaal aan zijn spermaspeer. Onder andere de woning van de docente in South Weber en een park vormden het decor van hun vrijpartijen. Uiteindelijk kwam het verhaal toch uit, en deed de jongen zijn verhaal bij de politie.

Zo kon de knul exact het interieur van het huis van zijn lerares omschrijven. Ook kon hij in geuren en kleuren vertellen welke tatoeages zij allemaal op haar lichaam heeft. In december werd Altice in de boeien geslagen en in Davis County Jail gegooid.

Uiteraard heeft de school haar direct de zak gegeven. Tot overmaat van ramp heeft de man van de geile juf vorige maand de scheidingspapieren ondertekend. In de rechtbank van Farmington is zij gisteren aangeklaagd voor drie verkrachtingen.

AlticeNice! Vieze verkrachtster, pek en veren! (foto: Davis School District)