Juf schaart 5 jaar met scholiere van 14

In Wales dient vandaag de rechtszaak tegen ene Rachel Speed. De 41-jarige lerares heeft maar liefst vijf jaar lang een seksrelatie gehad met een leerlinge van haar. Het scharen begon toen het tienermeisje slechts veertien lentes jong was.

Het begon allemaal vrij onschuldig. Speed begon het meisje sms'jes te sturen en online berichtjes. Uiteindelijk vroeg de juf het meisje om bij haar te overnachten. De scholiere ging overstag, waarna de geile docente haar oppikte bij een bushalte.

En toen ging het los. Samen deelden zij het bed. Ook sopten ze elkaar in onder de douche en werd er veelvuldig geschaard. En dat meerdere keren per week.

Toen de ouders lucht kregen van de seksrelatie van hun dochter, lieten ze Speed een contract tekenen. De ouders zouden hun mond houden tegenover de school en de politie als de lerares een punt achter de sekspartijtjes zou zetten tot de kleine meid 21 was of geheel klaar was met haar studie. De doppende docente ging akkoord, maar brak die belofte al gauw.

"Ik was er goed ziek van en woedend", aldus moederlief in de rechtbank. "Mijn dochter was nog maar een kleine meid, hoe kon zij (Speed) haar het bed in lokken?"

Volgens de rechtbank was de lerares uit Hengoed geobsedeerd door haar pupil. Zo gaf zij het meisje een verlovingsring. Ook kreeg de scholiere van juflief een auto toen ze werd toegelaten op de universiteit. 

De lesbische scholiere heeft Speed inmiddels snoeihard gedumpt. Toen ze een ander ontmoette, verbrak ze de relatie middels een lullig sms'je. De rechter van Cardiff Crown Court zal volgende maand uitspraak doen in deze opmerkelijke zaak.