Jochie 69't 2 jaar met z'n juf van 29

Het 'geile juffen'-bericht van vandaag neemt ons mee naar het Californische Hayward. Een 29-jarige lerares van een katholieke school aldaar is namelijk in de boeien geslagen omdat ze al twee jaar lang een seksrelatie heeft met een nu 14-jarige jongen.

Hoofdpersoon in dezen is Mia Cummings uit Oakland. Blijkbaar maakt liefde inderdaad blind, want een beetje kerel zou met een wijde boog om de lerares heen lopen. Zo niet het kereltje in dit verhaal.

Twee jaar geleden moest het kereltje dikwijls nablijven bij Cummings opdat zij hem bijles kon geven. Al snel bloeide er een mooie relatie op tussen de twee. Het ventje, slechts 12 jaar oud, kreeg vijfmaal een pijpbeurt in het keukentje van de school.

Quid pro quo natuurlijk, want als tegenprestatie moest de jonge knaap geregeld zijn hoofd begraven tussen de dikke dijen van de docente. In totaal hadden de juf en haar pupil minstens tienmaal orale seks, uitgesmeerd over twee mooie jaren. De politie vermoedt dat de incidenten plaatsvonden tussen 1 december 2011 en eind vorige maand.

Uiteindelijk kwam het verhaal alsnog uit. Op 26 november is juf Cummings in de boeien geslagen. Als ze acht ton weet te versieren, komt ze op borgtocht vrij.

Filmpje met de juf in kwestie. Nice?