Aliens kicken aars

SEGA heeft vandaag de Kick-Ass Trailer van Aliens: Colonial Marines vrijgegeven. Deze trailer laat in een hoog en vooral dodelijk tempo zien wat de spelers kunnen verwachten als ze de strijd aangaan in het spel.

Aliens: Colonial Marines begint op een ogenschijnlijk verlaten schip, de U.S.S. Sulaco, dat in een baan draait rond LV-­‐426. Spelers leiden een groep zwaar getrainde Amerikaanse Colonial Marines en gaan aan boord van het verlaten schip om te kijken welk lot de bemanning ten deel is gevallen. Ze moeten vechten om afschuwelijke verschrikkingen en hun eigen angsten te overwinnen, terwijl ze de waarheid achterhalen in een val die het volledige heelal omspant en de mensheid overlevert aan de genade van het moorddadigste en dodelijkste ras in het universum.

In de Benelux krijgen de eerste kopers de Limited Edition voor dezelfde prijs. De Limited Edition bevat vier extra personages uit de film, de vlammenwerper van Ripley en extra aanpassingsopties voor je marines.

Aliens: Colonial Marines

Het spel komt uit op 12 februari voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc. De Wii U-versie van het spel volgt later in het eerste kwartaal van dit jaar.