Demo Sleeping Dogs uitgebracht

De Sleeping Dogs-demo is nu verkrijgbaar voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc! In de demo, die vanaf nu verkrijgbaar is via Xbox Live, PlayStation Network en Steam, krijgen gamers een voorproefje van de gameplay in Sleeping Dogs.

Sleeping Dogs is ontwikkeld door United Front Games in samenwerking met Square Enix London Studios. In de demo kunnen spelers gelijk vol aan de bak wanneer hoofdrolspeler Wei Shen orde op zaken moet stellen bij een rivaliserende bende die zich op zijn terrein begeeft. Wei zet de achtervolging in door de drukke nachtmarkt van Hong Kong, waar hij moet springen over kraampjes en dozen, over muren moet klimmen en van gebouwen moet springen om te eindigen in een genadeloos gevecht op een dak.

Vervolgens geeft de demo een blik op een later level in de game waar vuurgevechten worden geïntroduceerd. Wei moet op zoek naar zijn doelwit de strijd aangaan met vele tegenstanders in een pakhuis in de haven, waarbij hij dekking moet zoeken en de actie in slow motion plaatsvindt om accuraat te kunnen schieten.

Sleeping Dogs is nu verkrijgbaar voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Sleeping Dogs