'Oprah Winfrey wil Maria Shriver op OWN'

Oprah Winfrey wil er alles aan doen om kijkers te trekken. De talkshowhost zou naar verluidt haar goede vriendin, journalist Maria Shriver, voor haar zender OWN willen hebben. "Ze is in gesprek met Maria over een soort nieuwsprogramma", vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

"Oprah bewondert en respecteert Maria enorm, ze denkt dat ze het goed zal doen bij de kijkers", gaat de ingewijde verder. "Het lijkt Oprah een goed idee als Maria speciale uitzendingen gaat presenteren over maatschappelijke kwesties."

Hoewel Oprah Winfrey naar verluidt erg op Shriver zit te wachten, zegt de ingewijde dat Shriver niet weet of ze het ziet zitten. "Ze weet niet of het verstandig is om voor een goede vriendin te werken."

Winfreys netwerk doet het minder goed dan verwacht en de talkshowkoningin moest veel mensen ontslaan. Ook comédienne Rosie O'Donnell raakt haar baan kwijt, haar talkshow The Rosie Show wordt geschrapt.

Maria Shriver is de nicht van wijlen president John F. Kennedy. Ook was ze vijfentwintig jaar getrouwd met Arnold Schwarzenegger, maar het stel ging vorig jaar uit elkaar.