Wapens en gadgets in Gotham City Impostors

Vandaag geven Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment een nieuwe animatievideo vrij van Gotham City Impostors, met daarin een impressie van het arsenaal aan gadgets en vuurwapens dat door de Bats en Jokerz in hun strijd om Gotham City wordt ingezet.

Het spel is een first-person multiplayershooter waar maximaal twaalf spelers strijden voor controle over een losgeslagen Gotham City dat wordt overspoeld door bedriegers, geïnspireerd op Batman en The Joker. Spelers maken hun persoonlijke good guy of schurk die veel weg heeft van Batman of The Joker. Dit doen ze door gebruik te maken van de vele aanpassingsmogelijkheden, zoals kostuums, zelfgemaakte gadgets en een breed scala aan traditionele en zelfbedachte wapens. De mappen zijn herkenbaar voor de Batmanliefhebbers, want deze zijn allen gebaseerd op het universum van The Caped Crusader.

Gotham City Impostors is een 'download only'-titel die vanaf 10 januari 2012 beschikbaar is voor Xbox LIVE Marketplace, PlayStation Network en Windows.