[Premier League] Chelsea haalt hard uit bij Bolton

Chelsea heeft zondagmiddag een ruime zege geboekt bij Bolton Wanderers. De Londenaren hadden geen kind aan de hekkensluiter en wonnen met 5-1. Frank Lampard was met drie treffers de grote man aan de zijde van Chelsea.

Bolton-trainer Owen Coyle zal met pijn aan zijn ogen de wedstrijd hebben bekeken. Al na een half uur stonden de bezoekers op een 4-0 voorsprong. De mooiste treffer kwam van Lampard, die na een vlotte Chelsea-combinatie simpel afrondde. De Engels international was voor rust nog een keer trefzeker. Daniel Sturridge tekende voor de andere twee doelpunten.

Na rust nam Chelsea wat gas terug en kwam Bolton beter in de wedstrijd. Dedryck Boyata kreeg zelfs de gelegenheid om te scoren. De verdediger kopte op aangegeven van Martin Petrov prima binnen. Het tegendoelpunt verontruste Chelsea niet en een half uur voor tijd bepaalde Lampard de eindstand op 1-5.

Chelsea stijgt door de zege naar de derde plaats. De formatie van Andre Villas-Boas heeft na zeven speelronden drie punten achterstand op Manchester City en Manchester United. Bolton pakte tot dusver pas drie punten en blijft laatste in de Premier League.

Chelsea haalt hard uit bij Bolton (Foto: Novum)