Diablo III komt uit in 2012

Voor de mensen die Diablo III nog voor de Kerst wilden zien is er slecht nieuws: het spel komt dit jaar niet uit. Het langverwachte derde deel uit de reeks komt begin 2012 uit. Geruchten gaan dat de resources van de Demon Hunter nog eens aangepast worden.

"Met elk spel dat we maken is de verleiding erg groot om het zo snel mogelijk uit te brengen. Maar we hebben zo veel jaren in Diablo III gestopt, dat het zonde zou zijn om een game uit te brengen die bijna klaar is", zegt Mike Morhaime, baas van Blizzard Entertainment. "De bèta-test gaat erg goed en we kijken er naar uit om de extra tijd die we nu nemen optimaal te benutten om een ervaring te leveren die beantwoordt aan onze visie voor het spel en de verwachtingen van onze spelers. Volgend jaar gaat een ongelofelijk druk jaar voor Blizzard worden en we hopen een ongelooflijk leuk jaar voor Blizzard-gamers."

Blizzard gaat de extra tijd gebruiken om de Diablo III closed bèta-test langer te laten lopen. Deze begon 20 september en misschien dat er dus meer mensen worden uitgenodigd om het spel te testen. Gamers kunnen zich nog steeds inschrijven.

Diablo III