Sutil verwacht sterk optreden in Singapore

Adrian Sutil verwacht dat het Formule 1-team Force India in Singapore weer sterk voor de dag zal gaan komen. De Duitser wist in de vorige race in Italië niet te scoren, maar dankzij een achtste plaats van Paul di Resta klom het team naar de zesde plaats in het constructeurskampioenschap, één punt voor Sauber.

"Het circuit van Monza lag ons dit jaar niet zo heel erg goed. In Singapore zou het beter moeten gaan. De situatie is dus anders dan voorheen, toen we juist competitiever waren op circuits waar minder downforce nodig is. Ik denk dat we komend weekend dus wel redelijk sterk kunnen zijn. Met een goede strategie kun je daar sowieso erg ver komen," zei Sutil die vorig jaar op Marina Bay Street Circuit negende werd.

"We hebben in Monza wat geluk gehad met Paul, doordat er een paar auto's voor hem waren uitgevallen. Maar we waren ook wel toe aan een beetje geluk. We zijn nu Sauber voorbij het kampioenschap. Hopelijk kunnen we in Singapore opnieuw een goed resultaat scoren en een gaatje slaan ten opzichte van dat team."