Insomniac komt met Overstrike

Insomniac gaat voor het eerst een game voor meerdere platformen maken. Op de E3 in Los Angeles is bekendgemaakt dat deze game Overstrike gaat heten. De game zal verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Met de game worden de krachten van Insomniac gebundeld waarmee een vierspeler coöp-game gemaakt wordt met een tof verhaal.

"Combining Insomniac's knack for imaginative weaponry with immersive and witty storytelling, Overstrike is a four-player cooperative action game featuring a team of elite agents called Overstrike 9."

Je zult vier totaal verschillende karakters kunnen spelen namelijk een ex-mercenary, een ervaren dief, een jonge wetenschapper en een detective die samen een team vormen. Ze zullen samen een terroristische organisatie moeten zien te stoppen voordat ze de wereld vernietigen.

"Overstrike 9 uses lethal teamwork and an arsenal of fringe-tech gadgets to infiltrate and destroy enemy strongholds."

Insomniac is blij dat ze met deze game al hun kwaliteiten kunnen gebruiken en dat ze een nieuw publiek kunnen trekken doordat de game op de PlayStation 3 en Xbox 360 uit zal komen.

"Overstrike presents a unique blend of features that have long been a part of the Insomniac DNA: high powered gadgets, action-heavy gameplay, memorable characters in a deep and mysterious universe and of course a touch of humor."

Op de persconferentie van EA zijn de eerste beelden van de game getoond waarin vooral veel humor te zien was. We krijgen een introductie van de verschillende karakters en zien hoe zij zich specialiseren in verschillende vormen van combat.

Hieronder is de trailer van de game te zien.

Overstrike

OVer

Overstrike

Overstrike