Kah: "Ik staar me niet blind op Feyenoord"

Pa-Modou Kah moet vooralsnog Roda JC verlaten komende zomer. De Gambiaanse Noor heeft een aflopend contract en de clubleiding lieten eerder al weten niet te willen verlengen.

Kah weet nog niet waar zijn toekomst. De mandekker verlaat Roda komende zomer na zeven seizoenen. "Er zijn wat aanbiedingen, maar ik vind het niet netjes die clubs nu al te noemen. Ik wil eerst het seizoen goed afsluiten", zei de 30-jarige verdediger tegen Voetbal International.

Als het aan Kah ligt dan zou hij graag de overstap maken naar Feyenoord, maar hij houdt alle opties open. "Het is geen geheim dat ik graag voor Feyenoord zou voetballen, maar dat speelt niet. Ik staar me daar ook niet blind op. Wel weet ik dat ik niet naar de woestijn wil."

"De komende drie jaar wil ik nog in Europa blijven", aldus de verdediger van Roda, die in het verleden uitkwam voor Valerenga IF en AIK Stockholm. Afgelopen weekend oogstte Kah veel lof met een fantastische omhaal tegen VVV-Venlo, waarmee hij Roda aan een 5-2 overwinning hielp.