Van Geel: "Niets waar van verhaal over Janssen"

FC Twente zou Willem Janssen van Roda JC in de winter naar Enschede halen. Daar is niets van waar, meent de technisch directeur van de club uit Kerkrade Martin van Geel. Hij ontkent tegenover Voetbal International dat FC Twente Janssen per direct over wil nemen.

Janssen heeft nog een contract tot de zomer in Kerkrade. Na afloop van dit contract zou hij sowieso al overstappen naar FC Twente. Van Geel denkt echter niet dat de transfer eerder al zal plaatsvinden.

"Ik heb vijf weken geleden contact gehad met Aldo van der Laan van FC Twente waarin hij zei dat FC Twente geen interesse heeft om Janssen in de winter over te nemen", aldus Van Geel. "Daarna is er geen contact met FC Twente meer geweest. Er is dan ook niets waar van dit verhaal."

"Willem Janssen is een uitstekende speler voor ons en hij heeft het hier nog steeds naar zijn zin", vervolgt Van Geel. "FC Twente zal met een bod moeten komen dat de sportieve waarde van Janssen in de komende seizoenshelft overtreft", aldus de technisch directeur.