Van Nistelrooy: "Kleine kans op terugkeer naar PSV"

De kans is klein dat Ruud van Nistelrooy op korte termijn weer in de Eredivisie zal schitteren. De aanvaller speelt op dit moment voor Hamburger SV en heeft het in de Bundesliga prima naar zijn zin.

Na de winter gaat Van The Man met Hamburger SV in gesprek. De inzet van het onderhoud is verlenging van zijn contract. De Duitsers haalden de international van het Nederlands elftal op bij Real Madrid, waar de aanvaller veel blessureleed kende.

"HSV heeft me de kans gegeven op het moment dat niemand er meer in geloofde. Zij verdienen het dan ook om als eerste met me te kunnen praten", liet Van Nistelrooy in een gesprek met NUsport weten. "Ik weet nog niet of ik bij HSV blijf, naar een andere club ga of helemaal stop met voetbal. Een terugkeer naar PSV sluit ik niet uit, maar de kans is erg klein."

Van Nistelrooy scoorde dit seizoen al vier keer, waardoor hij voorlopig nog even door wil gaan. "Momenteel voel ik me goed en geniet ik van elk moment. Maar ik weet ook waar ik vandaan kom. Het is bijna een wonder dat ik nu weer op het veld sta. Dat ik zelfs dit niveau kan halen en weer bij het Nederlands elftal zit is helemaal niet te bevatten."