Barrichello mikt op finish in top-6

Williams zat er in de kwalificatie voor de Grand Prix van Europa in Valencia goed bij. De Britse renstal zag Nico Hülkenberg en Rubens Barrichello doordringen tot Q3, waarin de rijders achtste en negende werden. Barrichello wil meer en hoopt op een plaats in de top zes.

"De negende plek is een goede positie om de race van te beginnen. Ik denk echter dat ik nog iets hoger had kunnen eindigen, als ik de remmen beter op temperatuur had weten te krijgen. Ik kijk nu uit naar de race en denk dat we daarin bij de eerste zes moeten kunnen finishen. De auto presteert namelijk erg goed. We zijn erg tevreden over hoe de updates het hier doen," zei Barrichello die overigens in het laatste deel van de kwalificatie exact dezelfde tijd reed als Hülkenberg.

Ook Hülkenberg mikt op een sterke finish in de punten. "Ik had niet verwacht dat ik voor Rubens zou eindigen vandaag, want hij was het hele weekend sneller dan ik. Ik wist echter een zeer goede ronde te rijden in Q3. Hopelijk hebben we ook een goede race en kunnen we morgen veel punten scoren."