Kolles: "Campos is op tijd klaar"

De nieuwe teambaas van Campos Meta Colin Kolles heeft er vertouwen in dat zijn renstal op tijd klaar zal zijn voor de eerste Formule 1-race van het seizoen 2010 in Bahrein. Het team werd vorige week overgenomen door José Ramón Carabante, waarna de Duitser als teambaas aangesteld werd. Hoewel de tijd krap is wil hij de door Dallara gebouwde auto op de grid zetten.

"Het zal lastig worden, maar we gaan het halen, omdat ik niet van opgeven wil weten. We zullen de auto's in Bahrein krijgen en daar ook rijden. Dit zal al een grote prestatie zijn," zo meldt Kolles aan Autosport. Het team krijgt hierbij de hulp van de voormalige technische baas van BAR en Red Bull Racing Geoff Willis die mogelijk langere tijd aan het team verbonden zal zijn.

Kolles zei dat de coureurs volgende week bekend zullen worden gemaakt. Bruno Senna heeft een stoeltje bij de renstal, maar hem is medegedeeld dat hij op zoek moet naar sponsorgeld. Ook José Maria Lopéz en Karun Chandhok worden uitdrukkelijk bij de renstal genoemd voor een stoeltje.