Nieuwe co-sponsor Skil-Shimano

Het Skil-Shimano team heeft een partnership gesloten met Bastion Hotel Groep, dat vanaf 1 januari 2010 een nieuwe co-sponsor is van Skil-Shimano. Een Bastion Hotel in Limburg (Zuid-Nederland) wordt tevens de vaste uitvalsbasis voor de centrale trainingen van de ploeg.

Het Overijsselse Deurningen wordt daarmee verruild voor Limburg. "De centrale trainingen zullen vanuit Limburg gecoördineerd gaan worden," legt teammanager Iwan Spekenbrink uit. "Dit past perfect in de lijn van moderne begeleiding van renners en teambuilding die het team heeft uitgezet."

"De wielersport is een uitstekend platform om onze naam onder de aandacht te brengen," vertelt Maik Willems, directeur van Bastion Hotel Groep. "Daarnaast zijn wij erg geïnteresseerd in de mogelijkheden met betrekking tot relatiebeheer rondom het partnership." De keuze voor het Skil-Shimano cycling team is dan ook geen toevallige. "Wij zien in de jonge en ambitieuze organisatie van het team veel raakvlakken met onze eigen organisatie. We zijn dan ook erg enthousiast en kijken uit naar de samenwerking," vult Kurt Oprins, Sales Manager van Bastion Hotel Groep, aan.

Submitter:  Bron: FOK!sport