Vettel: "Zege veranderde mij niet"

Komend weekend zal Sebastian Vettel zijn eerste race na het succesvolle weekend in Italië rijden. De jonge Duitser is van mening dat zijn eerste GP-overwinning hem niet veel veranderd heeft. De coureur van Scuderia Toro Rosso blijft gewoon met beide benen op de grond.

"Mijn leven is niet echt veranderd sindsdien," keek Vettel terug op de Grand Prix van Italië. "Het was natuurlijk een fantastisch resultaat, maar helaas hebben we nog geen tijd gehad het te vieren. Dat komt echter aan het einde van het seizoen wel. Het was een hele speciale ervaring om op Monza te winnen, maar het leven gaat natuurlijk gewoon door. We moeten ons nu eerst concentreren op de race in Singapore."

Vettel denkt niet dat hij tijdens één van de komende vier races een podiumplaats zal halen. Een zege wordt nog vele malen lastiger. "Onder normale omstandigheden is dat bijna onmogelijk. Er zijn op dit moment twee teams erg sterk en dat betekent dat je sowieso vier auto's voor je hebt. Als zij geen fouten maken, blijft er niet dus veel voor ons over. Voor een nieuwe podiumplaats hebben we dan ook speciale omstandigheden nodig."