Bargas naar De Graafschap

De Graafschap heeft zich versterkt met Hugo Bargas. De Argentijnse aanvaller was op proef bij de Superboeren en maakte een goede indruk op Henk van Stee.

Bargas is een snelle, creatieve 21-jarige aanvaller. Hij is de zoon van Ángel Bargas die jarenlang uitkwam voor FC Nantes en ook actief was op het WK in 1974.

De club is momenteel helemaal rond met Bargas. Hij komt over van Atlético All Boys. Ook met deze club is al een overeensemming bereikt weet het Algemeen Dagblad te melden.

Bargas heeft inmiddels een medische keuring goed doorstaan en heeft vervolgens een contract getekend wat hem drie seizoenen zal binden aan de Superboeren.

Volgens Han Berger, directeur voetbalzaken bij de Graafschap, is het nu nog wachten op de Argentijnse voetbalbond die de speler vrij moet geven. Dit zal echter snel moeten gebeuren aangezien de transferperiode morgenavond voorbij is.

Han Berger gaf te kennen er nog graag een verdediger bij te willen. "We willen een centrumverdediger, nog een type als Joost Volmer en Stephan Keller."