'Super Aguri niet welkom'

De soap gaat door. Nu zou Super Aguri niet welkom zijn bij de volgende Grand Prix van Turkije, die op 11 mei verreden zal worden. Honda's teambaas Nick Fry zou aan het Formula One Management (FOM) gezegd hebben dat Super Aguri niet zal racen in Turkije.

Fry zou het bod van de WEIGL Group niet voldoende vinden om het team te redden. Frank Weigl heeft echter tegenover autosport.com verklaard dat er een langetermijnplanning ligt, met meerdere investeringspartners. Nick Fry heeft echter weinig zin dat er nog meer middelen van het Honda Racing F1-team naar het noodlijdende Super Aguri gaan. Er zou al meer geld naar toe zijn gegaan dan oorspronkelijk gepland.

De trucks en het motorhome van het Japanse team van Aguri Suzuki staan, in afwachting van het recht op toegang, naast het circuit geparkeerd. Het personeel is al wel afgereisd naar het circuit.

Update
Honda heeft bekend gemaakt dat het team van Super Aguri dinsdag een reddingsplan moet overleggen om haar toekomst veilig te stellen, maar Honda-teambaas Nick Fry heeft al laten weten daar weinig heil in te zien.