Stefan Postma terug naar Engeland

Doelman Stefan Postma keert terug naar Engeland. De sluitpost van ADO Den Haag gaat aan de slag bij Queens Park Rangers.

Postma had bij ADO Den Haag nog een contract tot aan het einde van dit seizoen. De 31-jarige doelman tekent een contract voor anderhalf jaar bij de Engelse club. "Ik ben ongelofelijk blij dat ik weer in Engeland kan keepen. Dit is een geweldige kans voor mij," aldus Postma.

De keeper speelde in seizoen 2005/2006 voor het laatst in Engeland. Toen stond hij onder contract bij de Wolverhampton Wanderers. In de jaren daarvoor speelde de Nederlander bij Aston Villa.

Update @10:10 uur

ADO Den Haag laat de doelman niet zomaar gaan. Postma heeft bij de Hagenezen nog een contract tot het einde van dit seizoen maar hij beroept zich op een speciale clausule om toch de overstap te maken. ADO zelf zegt dat er geen akkoord is.

"Wij zijn gisteren door zowel de zaakwaarnemer van Stefan Postma als de club op de hoogte gesteld van de interesse van Queens Park Rangers in onze doelman", aldus de technisch manager van ADO, Peter Hofstede. "Daarop hebben wij aangegeven absoluut niet open te staan voor een transfer. Aan de clausule waarop Postma zich beroept, wordt door de partijen verschillend invulling gegeven. In tegenstelling tot de berichtgeving in diverse media, is momenteel van een transferovereenkomst dan ook geen enkele sprake."