R. Schumacher: "Vertrouwen in 2007"

Het afgelopen seizoen is voor Toyota F1 teleurstellend verlopen. Bovendien wist het team hun eerste zege in de Formule 1 niet te boeken. Ralf Schumacher denkt inmiddels dat hij de ploeg in het nieuwe seizoen wel de eerste overwinning tijdens een Grand Prix kan bezorgen.

"We wilden eigenlijk afgelopen seizoen onze eerste zege boeken, maar dat is niet gelukt", aldus Schumacher. "Daarom mogen we niet helemaal tevreden zijn over wat we dit jaar hebben bereikt. We waren wel redelijk competitief, maar daar hebben we niet optimaal gebruik van weten te maken."

Vorig seizoen eindigde het team van Toyota één keer op het podium. Schumacher wist op het circuit van Albert Park de derde plaats voor zich op te eisen. De Duitse coureur denkt dat het komende seizoen beter zal gaan verlopen. Sterker nog, de eerste zege van het team uit Keulen zou dan ook wel eens geboekt kunnen worden. "Het team heeft veel ervaring opgedaan en ik ben vol vertrouwen dat we in 2007 wel onze eerste zege kunnen vieren. Dat is ook mijn persoonlijke doel voor volgend seizoen. Dan rijd ik mijn derde jaar voor Toyota. Ik heb veel zin in 2007."