Del Monte nieuwe reserverijder Midland

Midland F1 Racing heeft een nieuwe test- en reserverijder aan het team toegevoegd. De Italiaan Fabrizio Del Monte zal het team komen versterken.

De Italiaan heeft in de winter al eens getest voor Midland op het circuit van Jerez. Del Monte zal net als de andere testrijders, Giorgio Mondini en Markus Winkelhock ingezet worden als testrijder tussen de races door. Daarnaast zal de Italiaan op de vrijdag, in een roulatiesysteem met de andere testrijders, de derde auto van het team gaan besturen.

"We zijn heel blij met de komst van Fabrizio. Hij heeft tijdens zijn test in Jerez laten zien over veel snelheid en kennis te beschikken. We kijken ernaar uit om meer van zijn talent te zien tijdens een toekomstig Grand Prix-weekend", aldus algemeen directeur Colin Kolles

Fabrizio Del Monte: "Ik ben Kolles en de Midland-organisatie zeer dankbaar voor deze kans. Ik heb erg genoten van mijn test afgelopen winter en ik heb er vertrouwen in dat ik mij nuttig kan maken voor het team. Het team boekt veel progressie en hopelijk kan ik het team helpen de auto verder te ontwikkelen."