Giants winnen in extra tijd

Jay Feely hield zijn hoofd naar beneden en probeerde gefocust te blijven toen er tijdens een timeout video’s afgespeeld werden op het grote scherm. Het probleem van deze video’s was dat het allemaal gemiste fieldgoals waren van hem.

Met de laatste schop van gisteravond zal hij echter geen probleem hebben om hem terug te zien. Met 3:55 te gaan in de extra tijd schoot hij de New York Giants naar een 26-23 overwinning op de Philadelphia Eagles die daarmee de playoffs kunnen vergeten. De Eagles wisten de afgelopen vier jaar nog de NFC East te winnen.

Twee weken geleden kostte Feely de Giants de overwinning toen hij drie late ballen mistte. Gisteren echter waren alle vier zijn schoten raak. Tiki Barber rushte 124 yards en scoorde de eerste touchdown van de wedstrijd na een pass van Eli Manning.

De Giants wisten drie interceptions te overleven in het vierde kwart en de extra tijd. De laatste punten werden behaald nadat Mike McMahon van de Eagles gesacked werd door Osi Omenyiora en Kenderick Allen de bal oppikte op de 27 yard lijn van de Eagles. Vier plays later wist Feely de beslissende bal tussen de palen te schoppen.

Rookie David Akers van de Eagles viel in voor de geblesseerde Brian Westbrook en rushte 114 yards met de bal en scoorde twee touchdowns.

De score werd in het eerste kwart geopend door Tiki Barber na een 4 yard pass van Eli Manning voor de Giants. Ryan Moats trok de score gelijk na een 40 yard run. In het tweede kwart scoorden beide teams een touchdown en een fieldgoal. Eli Manning maakte de touchdown voor de Giants en Feely scoorde de fieldgoal, voor de Eagles scoorde Ruan Moats de touchdown en schopte David Akers de bal tussen de palen.

In het derde kwart scoorde alleen Jay Feely uit een fieldgoal. Ook het vierde kwart werd bepaald door fieldgoals, twee voor de Eagles en één voor de Giants. In de extra tijd bepaalde Jay Feely de eindstand met een fieldgoal.